Bucur Tuning

Wallpaper of the Hillclimb

Like us…

Thomas Abraham: “Imi doresc tare mult sa ne simtim bine la curse si sa profitam din plin de frumusetea acestui sport”

Continuam seria interviurilor inainte de startul primei etape din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2017 cu cel mai spectaculos si simpatic pilot, Thomas Abraham. Dupa un an 2016 la bordul spectaculosului Mitsubishi Lancer Evo III Break, pilotul clujean continua in aceeasi formula si in 2017, cu gandul de a readuce oamenii pe marginea probelor speciale. Despre planurile lui Tomi pentru acest an puteti citi in interviul de mai jos.

 

Credit foto: TORAD.ro

RallyMax: Salutare Tomi! Sezonul 2017 se aproprie cu pasi repezi, doar 3 saptamani ne mai despart de Tess Rally Brasov, prima etapa a sezonului. Cum stai cu pregatirea pentru aceasta etapa? Ai noutati pentru fanii tai?

Thomas Abraham: Salutare RallyMax si tuturor iubitorilor acestui sport! Dupa cum stiti masina mea este pregatita in Ungaria, nu am vazut-o de la sfarsitul sezonului trecut, insa din discutiile cu echipa tehnica se pare ca masina e aproape finalizata in configuratia 2017. Voi participa in aceeasi componenta cu Rares Silasi la bordul Break-ului EVO!

RallyMaxAi avut parte de un sezon cu multe ghinioane, nereusind poate sa iti atingi unele obiective din punct de vedere sportiv. Povesteste-ne, te rugam, cum ai caracteriza sezonul 2016 pentru echipajul Thomas Abraham-Rares Silasi?

Thomas Abraham: A fost un sezon extraordinar de frumos intr-o ambianta excelenta in cadrul echipei si alaturi de fanii mei, iar la mine stiti bine ca bucuria nu se masoara in podiumuri si puncte! In ceea ce priveste neatingerea anumitor obiective vreau sa subliniez ca nu e vorba de ghinioane ci de cateva greseli pe care le-am facut in abordarea etapelor respective a virajelor! 😉

Credit foto: RallyZoom.ro

RallyMax: Ca oricare alt pilot suntem siguri ca exista o dorinta de-a participa macar o data la o etapa internationala. Unde si-ar dori pilotul Thomas Abraham cel mai mult sa ia startul daca ar avea acesta posibilitate?

Thomas Abraham: Nu am asemenea fantezii si nici nu am avut niciodata. Sincer!

RallyMax: Care sunt planurile si obiectivele pentru tine in sezonul 2017? Noi speram ca materialul de concurs sa ramana acelasi. 

Thomas Abraham: Sa supravietuiesc! Alaturi de noua echipa imi doresc tare mult sa ne simtim bine la curse si sa profitam din plin de frumusetea acestui sport pe cale de disparitie si daca se poate sa fie macar inca 20 de fani care sa vina in plus pe probe din cauza noastra!

RallyMax: Cum vezi lupta din acest sezon in cadrul clasei 11, o clasa care in ultimii ani a avut un numar redus de concurenti inscrisi? Cum crezi ca va fi in 2017?

Thomas Abraham: Nu as vrea sa repet raspunsul de anul trecut in care v-am spus ca nu am idee cine o sa participe in cadrul clasei 11 deci nu pot sa spun nimic despre aceasta posibila lupta. Daca o sa mai avem ocazia sa comunicam pe parcursul sezonului atunci cu drag o sa va povestesc.

RallyMax: Recent s-a desfasurat Adunarea Generala FRAS la Bucuresti; din nou au fost probleme cu intrunirea cvorumului si numeroase discutii. Ce subiecte importante crezi ca au fost abordate, ce discutii productive consideri ca au avut loc si ce crezi ca a fost omis?

Credit foto: RallyZoom.ro

Thomas Abraham: Eu consider ca orice ocazie cu care ne intalnim, noi iubitorii si practicantii acestui sport, este o ocazie buna sa incercam sa sprijinim sportul in ansamblu pentru a merge pe o directie buna. Sunt, evident, lucruri care trebuie imbunatatite si sper ca vom avea un an bun din punctul acesta de vedere.

RallyMax: Tomi, iti multumim pentru raspunsurile acordate, ne-a facut mare placere sa stam de vorba. Iti dorim mult succes in 2017 iar in final, ai cuvantul!

Thomas Abraham: Si eu multumesc pentru interes si sper sa fim la inaltimea asteptarilor fanilor inca de la primul raliu de la sfarsitul acestei luni! Omega Rally Team va asteapta pe probele speciale …

Leave a Reply