Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Cristi Toader este pregatit de Harghita Rally

Credit foto: Simcat

Dupa prezenta la primele doua etape ale Campionatului National de Raliuri “Dunlop”, Cristi Toader si Alexandru Simon revin pe probele speciale la Raliul Harghitei, a treia etapa de asfalt din 2017. Echipajul #44 va porni in lupta in cadrul clasei 5 cu Seat-ul Ibiza Diesel cu care au concurat si in sezoanele trecute. 

“Salutare, vom lua startul si anul acesta la etapa harghiteana unde speram sa facem un rezultat bun la clasa 5 si in clasamentul general. Speram sa aducem puncte suficiente pentru a ne mentine in lupta pentru locul 3 la clasa 5 la sfarsit de sezon…asa ca vom trage tare. Caldura va fi inamicul public nr.1 pentru toti concurentii, iar materialul de concurs va fi incins la maxim pe probele speciale, unde asteptam fanii pentru a ne sustine.” a spus Cristi inaintea startului in Harghita Rally.

Cu 12 probe speciale desfasurate vineri si sambata, Raliul Harghitei va fi unul dificil si interesant pentru echipaje, cu speciale rapide de asfalt, dar si foarte tehnice. Cea mai rapida proba este “Bucin”, in lungime de aproape 30 de kilometri, in timp ce cea mai tehnica este “Lueta”, o succesiune continua de viraje care vor pune la incercare tehnica pilotului, a copilotului, dar si relatia dintre cei doi in masina de concurs. 

“Masina, mecanicii (Mircea si Laurentiu) sunt pregatiti si pe aceasta cale le multumesc pentru efortul depus in pregatirea materialului de concurs. Este un raliu ce cuprinde 12 probe speciale 100% de asfalt dintre care si o proba (Bucin) lunga de aproximativ 30 km, complexa, care ne va solicita la maximum. Multumim mult tuturor sponsorilor si celor ce ne sustin si in acest an competitional: Thrace Greiner, Greiner, Sigemo, Rud, Market Impex, Artliderfloor, HRC Security, Munty, Avanti, Rowe Motor Oil, SmartTools, Bigprints, Signumgroup, Ravy Prest & Spedition.” a incheiat Cristi Toader

Leave a Reply