Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Andrei Mitre:”Dorinta principala este de a lua startul la toate etapele din campionat si de a avea un rezultat cat mai bun la final de an.”

Dupa cateva absente in 2017 din cauza Bacalaureatului si pregatirii pentru facultate, Andrei Mitre a revenit cu un moral ridicat si un ritm alert pe probele speciale din Campionatul National de Raliuri, unde in 2018 dupa cele doua etape disputate pana acum, este lider in Cupa Dacia si isi doreste sa continue si pe macadam cu rezultatele bune.Despre cum a decurs pana acum sezonul si cum reuseste sa se concentreze si pe facultate pe langa curse, puteti citi in interviul de mai jos.

Foto: RallyZoom.ro

RallyMax: Salutare Andrei! Sezonul 2018 a adus o schimbare destul de radicala pentru tine, in dreapta ta aflandu-se acum Horatiu Baltdator, cel care i-a luat locul lui Bogdan Iancu. Cum de au avut loc aceste schimbari si cat de repede te-ai acomodat cu Horatiu?

Andrei Mitre:   Salutare, RallyMax! Dupa doi ani in care am avut o colaborare perfecta alaturi de Bogdan Iancu, de anul acesta in dreapta mea o sa fie Horatiu Baltador. Aceata schimbare a venit dupa decizia lui Bogdan de a merge alaturi de un alt pilot. Chiar daca nu mai suntem impreuna in masina de curse, intre noi s-a strans o prietenie puternica si tinem legatura cat de mult putem. Pe acesta cale tin sa ii multumesc lui “Nenea Iancu” pentru tot ajutorul acordat.

RallyMax: Sezonul 2018 a inceput destul de bine pentru tine, fiind in acest moment lider in Cupa Dacia dupa cele doua etape desfasurate. Poveste-ne cum au decurs lucrurile pana acum.

Andrei Mitre: Pentru mine, sezonul 2018 a inceput cu victoria de la Raliul Zapezii. Intr-adevar, dupa primele doua etape ocupam prima pozitie in cadrul Cupei Dacia. Etapa de la Brasov fost una din cele mai grele etape la care am participat. La finalul primei zile, eram pe pozitia secunda, pozitie pe care am pierdut-o duminica dimineata pe proba regina a raliului, moment in care incepe o lupta de recuperare, ajungand de pe locul 9 pe locul 3.

La Cluj profitam de greseala adversarului nostru si de avantajul creat pe care il aveam fata de restul concutentilor, reusind sa bifez prima victorie la Cupa.

RallyMax: Care sunt planurile voastre pentru intreg sezonul 2018 si ce obiective ti-ai propus alaturi de Horatiu?

Andrei Mitre:  Sezonul 2018 nu este unul sigur pentru mine si pentru Horatiu, programul competitional depinzand de examenele de la facultate. Dorinta principala este de a lua startul la toate etapele din campionat si de a avea un rezultat cat mai bun la final de an.

RallyMax: Urmeaza trecerea pe macadam odata cu Raliul Aradului KIA. Cum vei aborda cursa aradeana, avand in vedere ca in acest moment trebuie sa manageriezi foarte bine pozitia in care te afli?

Foto: RallyZoom.ro

Andrei Mitre: Macadamul este suprafata mea preferta si sunt nerabdator sa ajung la Arad si sa incep cursa. Cu putin timp in urma am avut si o sesiune de antrenamete pentru acesta etapa si am reusit sa ma reobisnuiec cu acesta suprafata. Tinand cont de avantajul pe care il am, trebuie sa gandesc foarte bine fiecare metru pe cere il fac pe proba speciala. Masina este pregatita pentru macadam, de acum totul depinde de mine.

RallyMax: Cat de greu iti este sa imbini viata de student cu cea de pilot si cum reusesti sa faci fata acestui program destul de incarcat pentru tine?

Andrei Mitre: Programul de la facultate este unul destul de incarcat, dar fac ceea ce imi place, fiind la sectia de autovehicule rutiere. Este adevarat ca imi este destul de greu sa ma impart intre faculate si raliuri, dar cu putina munca totul este posibil si sper ca totul sa fie bine.

RallyMax: Andrei, iti multumim pentru raspunsurile acordate, ne-a facut mare placere sa stam de vorba. Iti dorim mult succes in 2018 iar in final, ai cuvantul!

Andrei Mitre: RallyMax, multumesc mult pentru timpul acordat! Ne vedem pe probele de la Arad, unde sper sa oferim un spectacol pe cinste. Salutari!

Leave a Reply