Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Cotnari Rally Iasi 2018 – Documente oficiale

Cotnari Rally Iasi 2018 este unul din cele mai asteptate evenimente automobilistice ale anului, atat prin prisma probelor speciale de macadam de viteza, dar in acelasi timp spectaculoase, dar si pentru fani, care prefera acest raliu pentru cateva puncte-cheie unde show-ul oferit de catre echipaje este mare. In 2018, raliul de la Iasi pastreaza un format foarte similar cu cel din 2017, singura diferenta semnificativa fiind introducerea sambata unei de-a treia treceri pe “Cioca-Boca”, proba de 15 kilometri care se desfasoara vineri, in prima zi de concurs, de doua ori. 

Cu recunoasterile care incep de miercuri pe probele de macadam din judetul Iasi, shakedown-ul va avea loc joi, intre orele 13:00 si 17:30, pe traseul de la Barnova, urmand ca in aceeasi zi, seara, incepand cu ora 20:30, sa aiba loc startul festiv in zona Primariei Iasi. Prima zi de concurs va duce echipajel din CNR si CNRVID pe 5 speciale: cate doua treceri pe “Cioca-Boca” (14.85km) si “Madarjac” (24km), dar si pe spectaculoasa superspeciala din zona Rapei Galbene din Iasi, in timp ce Rally2-ul nu va parcurge cele doua treceri pe cea mai lunga proba a raliului. 

Sambata, o bucla formata din 3 speciale va fi parcursa atat de catre echipajele din CNR – CNRVID, cat si din Rally2: ziua incepe cu “Paun”, continua cu “Dobrovat” , cu deja celebrele saritori artificiale, si se incheie cu a treia trecere pe “Cioca-Boca”, ca de dupa-masa echipajele sa parcurga doar primele doua probe din bucla. Cu un total de peste 130 de kilometri cronometrati, raliul va fi unul interesant, unde lupta se va da in toate clasamentele, campionatele fiind tot mai aproape de finalul de sezon si astfel fiecare punct fiind important. 

Documente Cotnari Rally Iasi 2018:

Sursa documente & mai multe info – www.cotnarirally-iasi.ro

Leave a Reply