Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Omega Rally Team. Aceeasi echipa sub un nou nume.” 

O adaptare dupa ideea lui Tomi Abraham

Avand la baza relatiile de prietenie care s-au legat pe parcursul anilor petrecuti impreuna in vechea echipa si din respect pentru sport si fanii acestuia am hotarat ca este important sa continuam in aceeasi formula. A fost destul de simplu sa coagulam in jurul ideii, scanteia a venit de la Tomi, raspunsurile au venit pe loc de la aproape fiecare component al fostei echipe.

Asa cum am mai spus-o, punctul forte al team-ului este prietenia si coeziunea umana dintre sportivi, pe de o parte, precum si dintre acestia si echipele tehnice ale fiecarui echipaj. Nu in ultimul rand fair-play-ul si sportivitatea sunt elemente de maxim interes pentru componentii acestei echipe. 

Obiectivul principal pentru sezonul 2017 este relativ greu de definit pe partea sportiva avand in vedere ca nu e sigura participarea fiecarui echipaj la toate etapele, insa e sigur ca pe partea umana pilotii si copilotii isi doresc sa fie cat mai aproape de fanii motorsportului atat prin evolutiile de pe probe cat si prin deschiderea spre o interactiune cat mai deschisa.

Prezenta echipajului 99, Keleti-Avram este cea mai incerta din cauza lipsei de buget. In cadrul etapelor la care vor participa cei doi se vor alinia tot cu Lancerul Evo X de clasa 3 insa fara posibilitatea de a-si apara titlul din 2016.

Tomi si Rares vor incanta din nou spectatorii cu evolutiile spectaculoase la bordul break-ului Mitsubishi Evo despre care spera sa fie la fel de generos in profucerea de flacari chiar daca electronica motorului va fi trecuta pe benzina de pompa.

Adi Teslovan si Imi Cseh vor degusta din placerile oferite de varianta Max a Citroen-ului DS3 R3, cu care spera sa imbunatateasca clasarile deja meritorii din sezonul trecut.

Bogdan Talasman continua la Cupa Dacia in timp ce nou venitul in cadrul echipei Radu Necula incearca sa cucereasca laurii la cupa Suzuki.

Intreaga echipa este nerabdatoare sa ia startul la prima etapa si isi asteapta fanii la startul festiv, pe probe si in parcul de service!

Leave a Reply