Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Napoca Rally Academy – al cincilea titlu de campioana a Romaniei la raliuri

Napoca Rally Academy – al cincilea titlu de campioana a Romaniei la raliuri

  • Bogdan Marisca a castigat Raliul Sibiului
  • Mihnea Muresan, invingator la Cupa Dacia
  • Florin Tincescu, juniorul cu 3 titluri in 2018

Echipajele Napoca Rally Academy au castigat tot ce se putea castiga la Raliul Sibiului, ultima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, desfasurat in perioada 5-7 octombrie. Finalul de sezon a adus echipei clujene al cincilea titlu de campiona nationala la raliuri. 

Bogdan Marisca si Sebastian Itu au dominat cursa de la Sibiu si au terminat pe locul 1.  Florin Tincescu si Alina Bianca Pop au castigat cele 3 categorii la care au luat startul – juniori, 2RWD si RGT, in timp ce Mihnea Muresan a devenit pentru a doua oara campion la Cupa Dacia. Norbert Maior si Francesca Maior au invins la clasa 9.

Bogdan Marisca: “Am reusit sa ne impunem la Sibiu si asta ne-a adus un loc pe podium la final de sezon, ceea ce ne bucura. Daca in primele doua zile ale raliului am avut un ritm bun, luand un avans linistitor , ziua a treia ne-a adus cateva sincope de ordin tehnic care au facut ca lupta pentru prima pozitie sa ramana deschisa pana la final. Ne bucura titlul obtinut de NRA in lupta pe echipe si de progresele facute de tinerii nostri colegi de echipa care merita felicitati pentru rezultate!

Florin Tincescu: “Am plecat la Sibiu cu gandul sa mentinem parcursul nostru perfect de la inceputul campionatului . Am aratat ca putem fi rapizi, dar si constanti in evolutia noastra pe probele speciale. Plecam cu un rezultat foarte bun care ne-a ajutat sa rasplatim munca si efortul echipei Napoca Rally Academy, dar si a tuturor partenerilor si sustinatorilor. Este cel mai bun an al meu de cand iau startul in Campionatul National de Raliuri castigand 3 categorii la care am luat startul (Juniori , RGT , 2RWD), dar si titlul de campioni nationali cu echipa . In final, vreau sa multumesc si celor de la Bernini Rally si Abarth pentru exceptionala masina pusa la dispozitie cu care am terminat toate cele 5 etape la care am luat startul, dand dovada de rapiditate si fiabilitate.

Mihnea Muresan: “Odata cu Raliul Sibiului, am reusit sa incheiem cu bine sezonul 2018 si sa obtinem al doilea titlu consecutiv in Cupa Dacia. Dupa evenimentele neplacute din startul sezonului, cursa de recuperare a fost una dificila, avand in vedere ca situatia actuala a necesitat sa particip alaturi de 4 copiloti diferiti pe parcursul sezonului, fiecare raliu insemnand  o perioada de acomodare. Doresc sa le multumesc lui Bogdan, Marcus, Florin si Ervin pentru ajutorul oferit. Cel mai mult ma bucura ritmul constant si rapid pe care am reusit sa il avem pe parcursul ultimelor 5 raliuri. Sper insa ca sezonul 2019 sa imi permita sa pot concura la potentialul meu maxim, alaturi de un singur copilot si pe o masina mai performanta.”

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul National de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primaria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1 si partener media: KissFM.

Comunicat de presa

Leave a Reply