Bucur Tuning

Wallpaper of the Hillclimb

Like us…

Andrei Serban: “Va fi o lupta stransa pana la finalul campionatului”

Dupa un inceput de sezon mai dificil care a fost marcat de probleme tehnice, Andrei Serban a gustat din nou din sampania de invingator dupa o etapa excelenta la Sinaia unde a reusit sa castige clasa H2 si unde s-a clasat pe locul 7 in Clasamentul Open. Despre cum a decurs sezonul pentru el si cum vede finalul campionatului puteti afla in interviul urmator.

 

Photo: Ilie Marius-Boboaca

RallyMax: Salut Andrei! Iata-ne stand din nou de vorba dupa un inceput de sezon nu foarte bun asa cum te-ai obisnuit in ultimii ani. Cum ai caracteriza pana acum evolutia ta la cele 5 curse din 2017?

Andrei Serban: Salut RallyMax si asa cum bine ai spus, acest inceput de campionat nu a fost asa cum imi doream, dar totusi este bine: atata timp cat lupta este inca deschisa, totul este perfect si ma simt motivat sa vin la curse.

RallyMax: Dupa cateva rezultate mai putin bune, la Sinaia ai avut parte de timpi foarte competitivi si la final si un rezultat foarte bun. Cum a decurs aceasta cursa si ce parere ai despre traseul de la Sinaia?

Andrei Serban: Traseul de la Sinaia imi place mult ca si configuratie, pacat ca nu are o suprafata mai buna. Aveam nevoie aici de un rezultat bun si iata ca prin munca l-am obtinut, chiar daca ploaia ne-a dat batai de cap.

RallyMax: Urmeaza o alta etapa clasica din calendar, cea de la Teliu. Care este obiectivul pentru aceasta cursa si cum vezi lupta la 2WD si la clasa H2, atat la Teliu dar mai ales la urmatoarele etape?

Photo: Simcat

Andrei Serban: Asa cum am spus si mai sus, lupta este inca deschisa atat la 2RM cat si la H2. Va fi o lupta stransa pana la finalul campionatului si asta nu face decat sa aduca mult spectacol pe probe, un spectacol in care cel mai bun va castiga.

RallyMax: In final ai cuvantul.

Andrei Serban: In final vreau sa multumesc celor implicati in activitatea pe care o desfasor, prieteni, familie, dar si partenerilor care au facut posibila prezenta mea la etapele din acest an: Etu Oil&Gas Campina, CRC Grup Echipament Buzau, MOB&IUS Brasov, AUTOCHELU, Radacini Motors Brasov, Distrisan, Cov Cars Bussines.

Multumim pentru implicare si iti dorim mult succes in viitor!

Leave a Reply