Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Primul raliu castigat in cariera de sportiv

La sfarsitul saptamanii in curs, in perioada 13-14 iulie 2018, la Odorheiu Secuiesc va avea loc Raliul Perla Harghitei, a cincea etapa in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018. Suprafata pe care se va desfasura raliul este asfaltul si insumeaza 12 probe speciale, distanta  totala a acestora fiind de 121.3 km.  

Raliul Harghitei este binecunoscut datorita numarului mare de iubitori ai motorsportului care se regasesc pe marginea probelor speciale. Anul acesta superspeciala va avea o configuratie noua, mai frumoasa si mai tehnica, promit organizatorii. Lueta este una dintre cele mai frumoase si spectaculoase probe speciale, iar Bucinul este cea mai lunga proba in campionatul acestui an.

Referitor la acest raliu, Bogdan Marisca a declarat: ”Pentru mine Harghita este un raliu important, fiind primul raliu pe care l-am castigat in viata. Totodata aici am adunat si cele mai multe victorii din cariera de sportiv. Este un traseu frumos, cu cateva probe importante: Bucinul, Liban si mai ales Lueta pe care o consider foarte frumoasa . Vom incerca sa avem un rezultat bun, de asemenea ne dorim sa facem si spectacol.”

La randul sau, Sebastian Itu a declarat: “Mi-as dori ca vremea sa fie frumoasa, pentru a avea cat mai multi spectatori pe marginea probelor speciale. Lipsa de presiune pe care o avem va face ca la acest raliu sa mergem la spectacol pentru fani. Ne dorim sa ne simtim bine si sunt convins ca vom obtine si un rezultat frumos”.

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.   

Leave a Reply