Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Adrian Raspopa si Virgin Radio fac show la Raliul Sibiului

Adrian Raspopa si Virgin Radio fac show la Raliul Sibiului

Adrian Raspopa, cvintuplul campion national al categoriei doua roti motrice, revine in intrecerea nationala dupa un an de absenta si, alaturi de partenerul Virgin Radio, ne propune doua premiere: evolutie pe o masina R5 si copilotul Alexandru Tamasescu.

In urma cu un an, Adrian Raspopa isi trecea in cont cel de-al cincilea titlu in Campionatul National de Raliuri Dunlop la categoria doua roti motrice. In acest sezon si-a canalizat energia pentru a organiza, ca de fiecare data, la cele mai inalte cote, Raliul Moldovei Bacau, competitie care pentru al doilea an la rand a fost inclusa in calendarul FIA ERT. Ii lipsea insa adrenalina pe care ti-o ofera prezenta pe probele speciale la volanul masinii de concurs, iar bunul sau prieten, Catalin Grigoriu, stia acest lucru. Ii cunoaste pasiunea de pe vremea in care i-a stat in dreapta, iar faptul ca Raspopa i-a fost alaturi la primii sai pasi in raliuri nu-l poate uita. Si, in miez de august, de ziua lui Adi, i-a facut un cadou special: ”La Raliul Sibiului, vei merge cu masina mea!”.

 

La Iasi, Catalin a reconfirmat ca este ultima sa aparitie din acest an la volanul modelului Ford Fiesta R5. Intre timp, Adi Raspopa pusese la punct detaliile. ”Am ales sa merg tot pe o legatura de suflet. Mi-au fost alaturi si la Raliul Moldovei Bacau si suntem impreuna si in Raliul Sibiului 2018. Da, ati banuit bine, este vorba despre Virgin Radio, si impreuna am gandit un proiect special, spectaculos, asa cum v-au obisnuit in toate demersurile lor. Din toate punctele de vedere. Ne dorim sa oferim spectacol pe probele speciale, pentru fanii raliurilor, dar, in egala masura, avem surprize placute si pentru ceilalti sibieni pe care speram sa-i atragem alaturi de Virgin Radio catre acest sport ”, ne-a dezvaluit Adi.

Surprizele sale nu se opresc insa aici. Daca din 2011 incoace, cu o singura exceptie, Transilvania Rally 2015, a concurat doar alaturi de Catalin Grigoriu si Cosmin Diacu, de data aceasta va avea in dreapta un alt prieten. Este vorba despre Alexandru Tamasescu, cel care este ”responsabil” de cea mai longeviva si, actualmente, unica emisiune TV dedicata raliurilor, RallyMagazin. Revenit in competitiile oficiale, tot in postura de copilot, cu prilejul Cotnari Rally Iasi Centenar, Alex ne-a declarat: ”Am scris despre prestatiile lui Adi, i-am comentat la televiziune evolutiile si, in timp, am legat o prietenie extraordinara.  N-am ezitat vreun moment atunci cand mi-a facut propunerea si sunt sigur ca proiectul Virgin Radio Rally va reprezenta un moment special in istoria sezonului 2018 a CNRD”.

Raliul Sibiului este programat in perioada 4-7 octombrie. Competitia propriu-zisa se va derula in zilele de 5,6 si 7 octombrie si le propune concurentilor un traseu de 639,20 km, din care 120,50 km este lungimea celor 13 probe speciale.

Leave a Reply