Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Un raliu intens

Un raliu intens

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc Cotnari Rally Iasi Centenar, un raliu interesant si in egala masura dificil, cu multa incarcatura datorita luptelor stranse pentru podiumul general. Pentru Napoca Rally Academy, care s-a prezentat la start cu patru echipaje, rezultatele au fost mai mult decat multumitoare, trei dintre echipaje inregistrand rezultate notabile.

Bogdan Marisca, secondat de Borbely Karoly a inregistrat un rezultat bun, echipajul terminand raliul pe locul secund.La sfarsitul celor doua zile de concurs, Bogdan a declarat: “As dori sa incep prin a-i felicita pe Simo si pe Sergiu pentru castigarea titlului de campioni nationali absoluti ai acestui campionat.

Pentru noi a fost un raliu greu, datorita faptului ca am intampinat problelme tehnice, lucru care ne-a obligat sa schimbam abordarea cu care venisem setati pentru acest raliu. Am ales un ritm mai scazut pentru a menaja masina si pentru a ne feri de riscul unui abandon si am terminat prima zi e locul trei. Rezistenta Fordului ne-a ajutat sa ramanem in lupta pentru podium si pentru puncte. Karci a facut o cursa foarte buna, iar a doua zi am reusit sa urcam pe a doua treapta a podiumului, propulsati un loc de ghinionul lui Vali si al lui Dan.

Suntem foarte mandri pentru locul I la clasamentul pe echipe, ii felicitam pe Simo si Sergiu, pe Mihnea si Marcus pentru rezultatele avute la finalul raliului.Ne bucuram ca ne aflam in lupta pentru podiumul campionatului 2018 si ne dorim sa ne revedem la Sibiu pregatiti si dornici de spectacol ca intotdeauna.

Multumiri partenerilor!

Echipajul Bogdan Marisca – Borbely Karoly este sustinut in sezonul 2018 de catre urmatorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.   

Comunicat de presa

 

 

 

Leave a Reply