Bucur Tuning

Like us…

Wallpaper of the Hillclimb

Cotnari Rally Team creste sensibil ritmul pe probele speciale de la o runda la alta

Cotnari Rally Team creste sensibil ritmul pe probele speciale de la o runda la alta. Urmeaza startul la Craiova Super Rally 2018 in acest weekend si raliul de la Sibiu la inceputul lunii octombrie. 

Desfasurata la finalul saptamanii trecute, ultima confruntare pe macadam a sezonului competitional 2018, Cotnari Rally Iasi – Centenar 100, a reprezentat pentru echipajul Cotnari Rally Team prilejul de a reconfirma faptul ca a cristalizat deja o legatura cu masina de concurs si ca ritmul pe probele speciale creste sensibil de la o runda la alta.

De altfel, acest aspect a fost reliefat la finalul intrecerii si de multiplul campion national Titi Aur: ”In perioada de pauza am testat cateva aspecte referitoare la comportamentul masinii. Am reusit sa imbunatatim ritmul, insa trebuie mai multa constanta in acest sens. De altfel, cu un plus la acest capitol, si daca nu aveam probleme cu frana de mana la Superspeciala, probabil ca puteam termina chiar mai sus chiar si in contextul in care s-a concurat la un nivel extrem de ridicat”. Titi Aur si Silviu Moraru au terminat intrecerea pe locul 4 la Clasa 2 si pe pozitia a sasea in ierarhia FIA. Titi Aur a apreciat in egala masura si spectaculozitatea probelor speciale alese de organizator, dar si interesul publicului local, mii de iubitori ai motorsportului asistand la cele 11 probe din programul competitiei. ”Sunt un fan al probelor de macadam, iar cele de la Iasi sunt cu adevarat spectaculoase. Rapide, dar si tehnice, cu multe capcane, iti pun la incercare toate abillitatile. Asa a fost si in configuratia aleasa in acest an, iar din punct de vedere organizatoric lucrurile au fost la un nivel extrem de ridicat. In plus, am avut parte de o audienta mare si ii felicit pe organizatori pentru acest lucru”, a concluzionat Titi. 

Urmatoarea provocare pentru Cotnari Rally Team in intrecerea interna de raliuri este programata la inceputul lunii octombrie, atunci cand, la Sibiu, intre 4 si 7, se va desfasura, pe asfalt, etapa finala a editiei din acest an a campionatului.

In weekendul acesta Titi Aur va lua startul la Craiova in Campionatul National de Super Rally. Vineri, 14 septembrie, de la ora 19:00, se va da startul festiv al competitiei, in Piata Mihai Viteazul, acolo unde publicul va avea ocazia sa ii cunoasca pe pilotii participanti la aceasta etapa iar concursul va avea loc sambata, 15 septembrie, intre orele 10:00 si 17:00, urmat de ceremonia de premiere, programata pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 17:30.

Comunicat de presa

Leave a Reply