Bucur Tuning

Wallpaper of the Hillclimb

Like us…

Monte Carlo Rally 2017 – Galerie foto

Foto: Hicea Dorin

Cu noi regulamente, cu o putere maxima acceptata mai mare, cu o aerodinamica mai agresiva, noile masini WRC din 2017 au fost foarte asteptate. Debutul sezonului, la Monte Carlo, poate cel mai celebru raliu din lume, s-a lasat asteptat, atat de catre echipaje si echipele tehnice, cat si de cunoscatori, spectatori sau simpli pasionati de curse. Cu 4 echipe inscrise oficial in campionat, Ford, cu Ogier in componenta, Citroen, Hyundai si nou-revenita Toyota, sezonul 2017 se anunta foarte interesant. 

Monte Carlo Rally a debutat cu un eveniment neplacut, a treia masina la start, pilotata de Paddon, lovind o persoana pe prima proba speciala a raliului, care, in cele din urma, a decedat, din pacate. Un eveniment nedorit, dar care intareste convingerea ca motorsportul e periculos si ca regulile trebuie respectate de catre fani si oameni de media. 

Dupa ce a dominat primele doua zile de concurs, avand un avans de aproximativ un minut, Neuville a lovit Hyundai-ul sau si a pierdut peste 30 de minute, Ogier devenind lider, dupa ce francezul a avut o evolutie buna, constanta,

Foto: Hicea Dorin

poate sigura, la asteptare. Cu o cursa de regularitate pana la final, campionul mondial s-a impus din nou in Monte Carlo Rally, fiind urmat de Latvala, care la debutul cu o Toyota Yaris a avut o evolutie de urmarit pentru urmatoarele etape, desi in prima zi a cursei a avut probleme, cand masina nu a pornit in parcul de service. Dupa o lupta de supravietuire intensa, Tanak a ocupat locul al treilea, estonianul confruntandu-se cu probleme in ultima zi de concurs, cand Ford-ul sau a functionat in 2 cilindrii, pierzand a doua pozitie in fata lui Latvala si fiind aproape sa o piarda si pe a treia in fata lui Sordo, o evolutie de zile mari pe Power Stage mentinandu-l pe podium. 

O parte din echipa RallyMax a fost la etapa de debut a sezonului Campionatului Mondial de Raliuri 2017 si astfel va prezentam cateva fotografii de pe probele speciale, din zona de service, dar si cateva instantanee care au surprins atmosfera din zona raliului in zilele in care s-a desfasurat competitia. 

Galeria foto de la Monte Carlo Rally este disponibila in interiorul articolului sau apasand aici. 

Leave a Reply